IDOM Enginyeria i Consultoria, S. a. està integrada dins del Grup d'empreses IDOM S.A. L'empresa matriu, actual titular del referit grup, va ser fundada en 1957, i compte en l'actualitat més de 2.500 professionals en la seua plantilla. El caràcter pluridisciplinar de l'empresa, que compta amb enginyers de camins, arquitectes, enginyers industrials, de telecomunicacions, geògrafs, urbanistes, agrònoms, biòlegs, geòlegs, economistes, etc. permet afrontar tots els problemes tècnics que puguen sorgir en el desenvolupament de contractes d'importància similar al que ens ocupa. IDOM compta amb una gran experiència en la realització d'estudis de mobilitat, tràfic i transport; havent redactat, entre uns altres, el Pla de Mobilitat de València ciutat.

La Ciutat Construïda és un marc de treball impulsat des de 2012 per David Estal (arquitecte), Ramon Marrades (economista) i Chema Segovia (arquitecte). La seua perspectiva s'orienta a plantejar noves polítiques urbanes, transversals i flexibles, concordes als desafiaments de les nostres ciutats en l'actualitat. La contextualització de les solucions, l'acostament procesual i escalable, la gestió òptima dels recursos disponibles, la implicació ciutadana, la innovació d'arrel social i la cultura com a element transversal de desenvolupament urbà són pilars del seu treball. 

La Dula és un estudi dedicat a la promoció i desenvolupament de processos i eines participatives per al desenvolupament local, format pels sociòlegs Lluís Benlloch i Mireia López. Dins d'aquest camp ha treballat preferentment en la rehabilitació de barris, l'activació d'espais en desús i la dinamització comunitària des de les metodologies participatives, els autodiagnòstics, la recerca sociourbana i la mediació.

Col·laboradors: Joan Cucart (suport a l'equip tècnic), José María Navas (comunicació) i Vicent Carbonell (disseny gràfic).