Escriu-nos, gràcies!

 

La manera en què ens movem és un element central del nostre dia a dia. El camí de casa al col·le, la compra diària, el desplaçament al treball, el passeig dels diumenges al matí, l'excursió al camp… Tots aquests gestos i hàbits componen l'àmbit de la mobilitat, que al seu torn es relaciona estretament amb la manera en què tots els ciutadans vivim Ontinyent.

Per açò, és fonamental acostar el treball tècnic de redacció del pla a l'experiència ciutadana. Necessitem incorporar el coneixement proper de les persones que de manera quotidiana es mouen a Ontinyent, els seus suggeriments, els seus problemes, les seues inquietuds…

De quina manera et mous per Ontinyent? De quines coses no hauríem d'oblidar-nos? Quins llocs mereixen especial atenció? Quines actuacions haurien de ser prioritàries? Quins problemes et preocupen perquè et semblen difícils de resoldre?

T'animem a escriure'ns per a fer-nos arribar tot el que cregues interessant. Si tens qualsevol suggeriment o dubte, escriu-nos un correu i et respondrem tan prompte com siga possible. A més, et convidem a visitar el nostre Facebook i participar en aqueix espai de conversa oberta.

 

El vostre nom *
El vostre nom

Ajuntament d'Ontinyent

Plaça Major, 1 

T 96 291 82 00
E atenciociutadana@amuntiavall.es