Per què son necessàries les jornades participatives del pròxim cap de setmana

91.220 són el nombre de desplaçaments que tenen lloc cada dia a Ontinyent. Vist així, sembla necessari que ens parem a pensar i plantejar mesures per a una millor organització de totes aquestes anades i vingudes amunt i avall.

Aquest cap de setmana, els dies 11 i 12 concretament, celebrarem unes jornades participatives al Centre Públic Sant Carles, precisament perquè tots els grups veïnals puguen intervenir en el nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d' Ontinyent. Ja ens hem reunit amb diferents associacions i consells locals perquè ens ajuden amb la convocatòria i així aconseguir una participació rellevant. Alguns d'aquests col·laboradors són Interampa, el Consell Local de Juventut, CIM de Sant Rafel, l'Associació d'Arquitectes o el CFPA Sant Carles.

L'equip tècnic que està desenvolupant tot el pla, també ha informat a peu de carrer, explicant la motivació d'Ontinyent Amunt i Avall i fomentant la participació el cap de setmana que ve. S'ha repartit informació en diferents espais de la ciutat, on podem trobar a diferents grups de població, com poden ser el mercat, la universitat o alguns comerços. Si no has vist cap fullet i vols saber més sobre aquesta activitat, pots seguir la informació dia a dia en el nostre Facebook.

Insistim que aquest coneixement experiencial i proper és bàsic per a la redacció del Pla de Mobilitat Urbana. L'equip tècnic necessita estar en contacte amb la ciutadania i que aquesta alimente el seu treball amb propostes i idees sorgides a peu de carrer. És important la teva participació per l'impacte que tindrà en la vida diària de tots en el futur.

Ací deixem el programa per al cap de setmana:

DIVENDRES 11 DE MARÇ
19.00h – Recull d'idees, problemàtiques i suggeriments.

DISSABTE 12 DE MARÇ
11.30h – Taula redona i debat amb l'equip técnic d'Ontinyent Amunt i Avall.

14.00h – Dinar d'entrepà.

16.00h – Definició de propostes i accions.

 

Llum verda, anem tots junts!