La colaboració de l'Ajuntament en el PMUS

Com ja explicarem anteriorment, la redacció del document que acabarà sent el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d'Ontinyent, està sent elaborada per un grup d'experts, que concretament són: l'empresa d'obres públiques Idom, els especialistes en urbanisme La Ciutat Construïda i els sociòlegs La Dula. I a aquest grup se suma la participació ciutadana i el control per part de l'Ajuntament perquè tot es desenvolupe segons les necessitats de la nostra ciutat.

sesio-control-pmus-ontinyent-ajuntament-2016

Com a part del procés de treball, ahir, dia 24 de febrer, l'Ajuntament d'Ontinyent es va reunir amb l'equip tècnic d'experts per repassar l'avançat fins al moment. Amunt i Avall s'està coordinant des de l'àrea de Medi ambient, però en el procés de treball estan intervenint tant el seu equip tècnic com la Policia Municipal i els responsables polítics de tots aquests òrgans; la Regidora de Sostenibilitat, la Regidora de Territori i la Regidora de Seguretat.

Aquestes reunions estan servint per compartir impressions sobre les dades extretes del treball de camp i aprofundir en projectes previs i antecedents de la política de mobilitat municipal, com els camins escolars, la Ruta del Colesterol o el condicionament de rutes naturals. També en les trobades d'equip tècnic i equip municipal s'ha preparat el procés de participació ciutadana, i segons la informació obtinguda en el mateix, s'estan plantejant les línies estratègiques que formaran el pla.

El treball i la supervisió del govern local és una garantia per adaptar el PMUS d'Ontinyent a les necessitats reals de la localitat. L'Ajuntament és un més dels agents que, com sempre diem, són necessaris per a l'èxit de tot aquest pla fet per tots i per a tots.