Comissió de seguiment, segona jornada

La Comissió de Seguiment es un òrgan de participació en el que estan representades les associacions i col·lectius d'Ontinyent, com a part de totes les persones a les que poden afectar els canvis en matèria de mobilitat. Hi ha representació d'associacions de veïns, joves, ciutadans d'origen equatorià, Ontinyent en Bici, ames de casa, comerciants, etc. Com ja expliquem en la secció treball d'aquesta web, el nou pla de mobilitat sostenible el fem entre tots.

Ahir, dia 18 de febrer, va tindre lloc la segona jornada de treball, i primer que res, hi ha que destacar el bon ambient i la complicitat que regnava en la sessió, fent visible la voluntat de participació del conjunt de col·lectius. El primer a comentar van ser les claus de la primera sessió (celebrada el dia 11 de febrer), i continuàrem debatent els problemes detectats.

A continuació preparàrem tots junts la difusió de la celebració de les jornades participatives dels pròxims 11 y 12 de març (esteu atents!), planificant com fer arribar la iniciativa a altres col·lectius, associacions i la ciutadania en general. A més es repartiren cartells per a recolzar la comunicació.

Una vegada més, cal agrair a la Comissió de Seguiment l'energia que entrega a aquest projecte. Si tu també tens algun sutggeriment o vols formar part activa del treball per al Pla de Mobilitat Urbana Sostenible d'Ontinyent, pots escriure'ns ací o a la pàgina de Facebook.

Seguirem posant-te al dia